Min nye hjemmeside

Om at begynde forfra.

For et par måneder siden besluttede jeg at begynde forfra med en ny hjemmeside. Den jeg har haft i snart en del år nu, kunne jeg kun redigere på min computer, som snart ikke er helt ung længere. Den svarer selvfølgelig så til resten af mig, men hvor længe kan jeg stole på den – computeren?  Efterhånden bruger jeg næsten kun min ipad, så nu vil jeg også bruge den til at lave hjemmeside på.

Det er bare ikke helt nemt! Jeg kommer helt sikkert til at begå en del brølere i starten, så bær over med mig!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s